Routebeschrijving

Hoe komt u bij onze camping ‘t Trekkersveld?
Gemeente Weststellingwerf waaronder Oosterstreek valt is per auto en per openbaar vervoer prima te bereikbaar. Om het u gemakkelijk te maken vindt u onderstaand enkele beschrijvingen en hulpmiddelen om uw reis zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Per auto:

 

U kunt onderstaand gebruik maken van onze routebeschrijving vanuit verschillende richtingen.
Vanuit de richting Utrecht.

 

Via de snelweg A28 richting Zwolle, voorbij Zwolle richting Meppel – Heerenveen A32. Op de snelweg A32 neemt u afrit 8 Wolvega. Aan het einde van deze afrit gaat u rechtsaf de N351 op richting Oosterwolde. Na enkele kilometers neemt u de afslag rechts richting Vinkega. Volg de Vinkegavaartweg tot u een T splitsing krijgt. Sla hier rechtsaf de Noordwolderweg op richting Noordwolde. Voordat u de plaats Noordwolde binnen rijdt, slaat u rechtsaf de Elsweg in. Volg de Elsweg tot aan de Mauritsweg links van u. Sla de Mauritsweg in en volg deze tot aan de Nieuweweg N353. Steek deze weg schuinlinks over en rij de Oosterseveldweg op. Volg de Oosterseveldweg voor ongeveer twee kilometer. U passeert een kruising en volgt de weg rechtdoor. Na ongeveer 700 meter ligt de camping aan uw linkerzijde.

Vanuit de richting Arnhem.

 

Via de snelweg A50-A28 richting Zwolle, voorbij Zwolle richting Meppel – Heerenveen A32. Op de snelweg A32 neemt u afrit 8 Wolvega. Aan het einde van deze afrit gaat u rechtsaf de N351 op richting Oosterwolde. Na enkele kilometers neemt u de afslag rechts richting Vinkega. Volg de Vinkegavaartweg tot u een T splitsing krijgt. Sla hier rechtsaf de Noordwolderweg op richting Noordwolde. Voordat u de plaats Noordwolde binnen rijdt, slaat u rechtsaf de Elsweg in. Volg de Elsweg tot aan de Mauritsweg links van u. Sla de Mauritsweg in en volg deze tot aan de Nieuweweg N353. Steek deze weg schuinlinks over en rij de Oosterseveldweg op. Volg de Oosterseveldweg voor ruim twee kilometer. U passeert een kruising en volgt de weg rechtdoor. Na ongeveer 700 meter ligt de camping aan uw linkerzijde.

Vanuit de richting Leeuwarden, Heerenveen, Groningen.

 

Via de snelweg A7 Heerenveen naar de A32 richting Steenwijk – Meppel. Op de snelweg A32 neemt u afrit 8 Wolvega. Aan het einde van deze afrit gaat u rechtsaf de N351 op richting Oosterwolde. Na enkele kilometers neemt u de afslag rechts richting Vinkega. Volg de Vinkegavaartweg tot u een T splitsing krijgt. Sla hier rechtsaf de Noordwolderweg op richting Noordwolde. Voordat u de plaats Noordwolde binnen rijdt, slaat u rechtsaf de Elsweg in. Volg de Elsweg tot aan de Mauritsweg links van u. Sla de Mauritsweg in en volg deze tot aan de Nieuweweg N353. Steek deze weg schuinlinks over en rij de Oosterseveldweg op. Volg de Oosterseveldweg voor ruim twee kilometer. U passeert een kruising en volgt de weg rechtdoor. Na ongeveer 700 meter ligt de camping aan uw linkerzijde.
 

 

Per autonavigatie

 

De camping bevindt zich:
Oosterseveldweg 43
Oosterstreek 8388MBIndien u een navigatiescherm gebruikt en deze ons niet in oosterstreek kan vinden, raden wij u aan Noordwolde (Friesland) als plaats op te geven.